Uusi vinkkisivusto vanhemmille: jrkkäri.com

jrkkäri.com

Heräsin jokin aikaa sitten outoon tosiasiaan: pystyn nukkumaan kokonaisia öitä ilman ensimmäistäkään lasten aiheuttamaa heräilyä! Toki uinujien lukumäärä vanhempien sängyssä aina tuplaantuu aamuun mennessä, mutta huomaan silti selvän muutoksen: minä ilmeisesti lataan akkuja selvästi paremmin unia nähden kuin itkevää lasta pitkin asuntoa hyssytellen.

Mitä tehdä tällä vapautuneella unienergialla? No tietenkin ruveta kirjoittamaan öisin vinkkisivustoa valokuvaukseen turhautuneille vanhemmille!

Vinkit ovat lyhyitä, aivan kuten isän ja äidin vapaa-aika. Koomikkotaustani mukaisesti olen kirjoittanut ohjeet niin naurattaviksi, että ensi vilkaisullakin tulee pissat housuun (todistettavasti tapahtunut 2v testiyleisöllä).

Tervetuloa sivustolle jrkkäri.com!

Aurinkoisin kuvausterveisin,

– Jouni

Tags: , , , , , , , , , , , , ,
Previous post
Next post

Leave a Reply