Jouni

jrkkari_3373_2011-02-25_IMG_5110_Jouni-Kallio_jouni@jounikallio.com

 

Ideat

Minulle valokuvauksen riemu syntyy luovasta ideoinnista ja siitä että kuvauksissa kaikilla on mukavaa. Ensin mietitään kuvaan hieno idea ja sitten keinot jolla se toteutetaan. Joskus riemukas lapsikuva saadaan kun kuvaajaa saa heittää mielikuvituspallolla, toisinaan kuva pitää pilkkoa osiin ja yhdistellä photoshopissa. Vaikka näin: Lapset ja perheet-JouniKallio-81

Liike

Kuvausinnostukseni alkoi lumilautailusta ja rullaluistelusta ja vauhdin tallentaminen on suurimpia innoittajiani. Liikuntatieteiden opinnot ovat apuna ihmisen liikkeen hahmottamisessa ja urheiluharrastukset tuovat silmää ajoitukseen:

Silva_19451_2012-03-20_IMG_8506_Jouni-Kallio_jouni@jounikallio.com - Version 2 (2)

 

 

 

Tämä kuvani voitti Vuoden Tanssikuva 2011 -kilpailun:

Tanssin taikaa

Riemu

Ennen kuin valokuvaus vei miehen, tein lähes kymmenen vuotta keikkaa stand-up koomikkona. Kuvauksissa kaikilla pitää olla hauskaa. Kolmen lapsen isänä olen harjoitellut lastenkin naurattamista ja luovaa huijaamista. Suosikkikuviani ovat ne, joissa näkyy elämisen riemu:

Lapset ja perheet-JouniKallio-76

 

Ota yhteyttä

Kuvaan niin yksityishenkilöille, seuroille kuin yrityksillekin. Kuten esimerkkikuvistani huomaat, voidaan kuvaus toteuttaa kotistudiossani Lohikoskella, kesäisessä järvessä tai missä tahansa muussa kuvauksellisessa ympäristössä.  Laita minulle sähköpostia tai soita, niin mietitään miten ja missä saisimme sinulle mahtavia kuvia.

Puh. 050 324 5993
email: jouni(miukumauku)jounikallio.com

Comments are closed.